ACTIVITATS

– El Baix Empordà està envoltat de pobles medievals, situats entre 5 i 10 minuts de casa nostra. Els més populars són Pals, Peratallada, Ullastret i Monells. Si el que us agrada es l’arquelogia greco-romana no dubteu en visitar les ruïnes d’Empúries i d’Ullastret.

– A 8 minuts d’aquí, en el poble de Verges, el Dijous Sant es celebra un esdeveniment important i conegut internacionalment “La Dansa de la Mort“.

EMPURIES ULLASTRET DANSA DE LA MORT

Llocs d’interés:

– La ciutat de Girona té tots els encants de una gran ciutat, però sense multituds, una població feta a mida. Que ofereix un ampli ventall de monuments i museus: Cal Jueu, La Rambla, La Muralla, La Catedral, L’església de Sant Fèlix, Sant Pere Galligants, Les cases de l’Onyar, Museu del Cinema, Museu de l’Història dels Jueus,…

GIRONA GIRONA

Esports d’Aventura:

– Si el que us agrada és fer rutes a peu, amb BTT o en cavall també ho tindreu a l’abast. A 10 km, hi trobem el Castell de Montgrí, mirador on es gaudeix de manera espectacular l’Empordà i les Illes Medes. Però si lo vostre és l’esport d’aventura també ho tenim a l’abast:

Fangaventura, a 45 minuts. Empresa que es dedica a realitzar tot tipus d’activitats d’aventura en el mig de la natura: Quads, Paintball, Tir amb arc,… .
– Descens turístic fluvial pel riu Ter, a 10minuts (Kayak del Ter).
– Submarinisme per les coves aquàtiques de les Illes Medes.
– Vols en avioneta i Paracaigudisme, a Empuriabrava.
– Vols en globus per Aironaglobus.

AIRONA GLOBUS

Rodalies:

– A 45 minuts: Empuriabrava, situada en ple golf de Roses, envoltada pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, constitueix la marina residencial més gran i important d’Europa, amb uns 24 km de canals navegables.

– A 15 minuts: Peratallada, un petit poble del Baix Empordà declarat Conjunt Històric-Artístic per ser un dels nuclis d’arquitectura medieval més importants i millor conservats de Catalunya.

– A 15 minuts: Pals, mar i muntanya per escollir. Un lloc únic de poc més de 2.800 habitants que conta amb tres nuclis: El Poble Medieval de Pals, Els Massos de Pals i la Platja de Pals. Amb unes vistes magnífiques.

EMPURIABRAVA PERATALLADA PALS

Culturals:

Museu Terracota, a La Bisbal d’Empordà.
Museu de la Mediterránia, a Torroella de Montgrí.
Museu del Joguet, a Figueres.
Museu de l’Empordà, a Figueres.
Teatre – Museu Dalí, situat a Figueres a 45 minuts.
Castell Gala Dalí, a Púbol a 10 minuts.
Casa Salvador Dalí, a Portlligat a 1h 15 minuts.
Museu d’Història de la Joguina, a Sant Feliu de Guíxols.
– Visites guiades del Casc Antic de Torroella de Montgrí, durant l’estiu.
– Espectacles musicals durant l’estiu a Torroella de Montgrí, Festival Castell de Peralada i a Palafrugell els Jardins del Cap Roig. I si sou uns apassionats del Medi Ambient, no dubteu en visitar els nostres Parcs Naturals: Aiguamolls de l’Empordà, Les Illes Medes, La Fageda d’en Jordà.